in

Ηλιούπολη: Οι δραματικές σκηνές της διάσωσης του θύματος -“Την έψαχνε στη γειτονιά οπλισμένος”

Τις αγωνιώδεις στιγμές της διάσωσης της 20χρονης καταγγέλλουσας περιέγραψε την Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η υπάλληλος καφέ στην Ηλιούπολη της οποίας η δράση έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης trafficking τον Ιούλιο του 2021.

Μετά το τέλος της κατάθεσης της καταγγέλλουσας (η οποία συνεχίστηκε και την Τρίτη φέρνοντας το θύμα και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση συναισθηματικά και ψυχολογικά), η νεαρή κοπέλα σε ερωτήσεις της έδρας τόνισε ότι έβλεπε σχεδόν κάθε μέρα την 20χρονη στο καφέ και ότι της φαινόταν στενοχωρημένη, γεγονός που την οδήγησε σε συνεχείς προσπάθειες να της ανεβάσει την ψυχολογία και να της φτιάξει το κέφι.

Οπως κατέθεσε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ότι την είδε με πρησμένο πρόσωπο και με μακρυμάνικα ρούχα στο μέσο του καλοκαιριού πάνωστη μηχανή του κύριου κατηγορούμενου.

Την ημέρα της διάσωσης η καταγγέλλουσα πήγε στο καφέ “αρκετά χτυπημένη” σύμφωνα με την κατάθεση της υπαλλήλου. Βούρκωσε και είπε, μεταξύ άλλων, ότι “με κρατά παρά τη θέλησή μου, το έχω σκάσει και φοβάμαι”.

Η υπάλληλος πήρε την πρωτοβουλία να την κρύψει αρχικά σε μία αποθήκη του καταστήμανος ενώ πριν είχε διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος είχε βγει στη γειτονιά έτσι ώστε να ψάξει την παθούσα έχοντας πάνω του και όπλο.

Εν τέλει με την συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ (αφού είχε πια ειδοποιηθεί η αστυνομία) η παθούσα μαζί με τη νεαρή υπάλληλο μεταφέρθηκαν πρώτα στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης και εν συνεχεία στο Εσωτερικό Υποθέσεων της ΕΛΑΣ όταν διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είναι αστυνομικός.

Στο μεσοδιάστημα η παθούσα εκμυστηρεύτηκε ότι φοβόταν για τη ζωή της μητέρας της και αφηγήθηκε στην υπάλληλο ότι ο κατηγορούμενος την έβαζε να κάνει πράγματα που η ίδια δεν ήθελε.”Με έστελνε σε πελάτες για σεξ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ενδιαφέρον έχει ότι η νεαρή υπάλληλος κατέθεσε πως στο νοσοκομείο στο οποίο η παθούσα μετέβη για εξετάσεις, οι αστυνομικοί την παρουσίασαν στους γιατρούς ως κρατούμενη και όχι ως καταγγέλλουσα σοβαρές αξιόποινες πράξεις.

Η κατάθεση Σειρηνάκη

Στο δικαστήριο επί μακρόν κατέθεσε την Τρίτη και ο παραγωγός ταινιών ερωτικού περιεχομένου Δημήτρης Σειρηνάκης.

Ο παραγωγός στις σχετικές ερωτήσεις απάντησε ότι και οι δύο καταγγέλλουσες της υπόθεσης πήραν μέρος σε ταινίες τους με τη θέλησή τους, κάτι που οι ίδιες αρνούνται.

Παραδέχθηκε ότι στο γραφείο του και οι δύο κοπέλες (σε διαφορετικές χρονικές περιόδους) συνοδεύονταν από τον κύριο κατηγορούμενο της υπόθεσης (τον πρώην αστυνομικό) αλλά αρνήθηκε ότι τις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό τις έκανε με τον ίδιο. “Πάντα τις διαπραγματεύσεις τις κάνω με τους πρωταγωνιστές και αυτό έκανα και τώρα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατέθεσε επίσης ότι ο κατηγορούμενος του είχε ζητήσει δανεικά χρήματα για μία μετακόμιση και δήλωσε παράλληλα άγνοια για το ποιος έπαιρνε τα λεφτά της χρήματα της αμοιβής. “Εγώ πλήρωνα την κοπέλα, από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα τι γινόταν”.

Ο μάρτυρας τόνισε επίσης ότι πρόσφατα ανακάλυψε στο κινητό του τηλέφωνο back stage video στα οποία φαίνεται ότι η καταγγέλλουσα απολάμβανε, όπως υπογράμμισε, τη συμμετοχή της στην ταινία. Η υπεράσπιση αιτήθηκε στο δικαστήριο την προβολή των εν λόγω video (που δεν συμπεριλαμβάνονται στο υλικό της ανάκρισης) αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο. “Δεν μας είναι απαραίτητα έτσι ώστε να κρίνουμε” απεφάνθη και ο εισαγγελέας.

Η διαδικασία προχώρησε με την κατάθεση του δίδυμου αδερφού της πρώτης καταγγέλλουσας. Μετά τη διακοπή, η κατάθεση του εν λόγω θα συνεχιστεί αυτήν την εβδομάδα (πιθανότατα την Παρασκευή).

ΠΗΓΗ:NEWS247

Γιατί η δυνατή μουσική σε κάνει να πίνεις περισσότερο

Επική Καλομοίρα: Τη ρώτησαν τι βάζει στα μελομακάρονα και απάντησε κρεμμύδια και ντομάτα