in

Η τελευταία πράξη: Ετοιμοθάνατος φρόντισε πριν πεθάνει, να βρει νέο σύντροφο στη γυναίκα του

Η Ντέιντρε Φέιγκαν και ο Μπόμπ, ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια, όταν το 2011, ο Μπομπ στην ηλικία των 43 ετών διαγνώστηκε με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), μια ασθένεια που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

Η ALS ή ευρύτερα γνωστή ως «νόσοs του κινητικού νευρώνα» ή νόσος του Lou Gehrig, από την οποία έπασχε ο διακεκριμένος βρετανός φυσικός, Στίβεν Χόκινγκ, είναι μια ανίατη νευρολογική διαταραχή. Η νόσος χαρακτηρίζεται από σπαστικότητα, δεσμιδώσεις και προοδευτική μυϊκή αδυναμία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δυσκολία στην ομιλία, κατάποση και εν τέλει στην αναπνοή

Είχε λιγότερο από ένα χρόνο ζωής

Οι γιατροί,  είπαν στον 43χρονο, ότι είχε λιγότερο από ένα χρόνο ζωής, και η Ντέιντρε, έγινε ράκος. Ο Μπομπ ήταν ο τρίτος σύζυγός της, αλλά η πρώτη της αληθινή αγάπη, όπως η ίδια δήλωσε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο μεταπτυχιακό που έκαναν στο Πανεπιστήμιο του Άλπανι και στη συνέχεια απέκτησαν δύο παιδιά.https:

«Τα νέα με χτύπησαν με σφοδρότητα»

Ήταν σαν κάποιος να με σταμάτησε στον δρόμο και να μου είπε ότι σκοτώθηκε σε ατύχημα. Τα νέα με χτύπησαν με την σφοδρότητα ενός τροχαίου», είπε η Φέιγκαν στο Insider και αναμεταδίδει η New York Post.

Ο Μπομπ φρόντισε να βρει η σύζυγός του, νέο σύντροφο

Σταδιακά άρχισε να βυθίζεται στη θλίψη, το έριξε στο αλκοόλ και το τσιγάρο. Οι μέρες περνούσαν και εκείνη απλά σχεδίαζε τη ζωή χωρίς τον σύζυγό της. Έτσι πέρασαν 4 μήνες. Σταδιακά άρχισε να αποδέχεται αυτό που συνέβαινε ενώ η κατάσταση του Μπομπ ολοένα και επιδεινωνόταν Τότε εκείνος της πρότεινε να ξεκινήσει την αναζήτηση νέου συντρόφου, όσο εκείνος ήταν ακόμα ζωντανός.

«Πάντα ήσουν περισσότερο ευτυχισμένη σε μια σχέση απ’ ότι μόνη σου. Το θέλω αυτό ξανά για σένα και για τα παιδιά. Αξίζεις αγάπη στη ζωή σου, όπως και εκείνα», της είπε ο Μπομπ, σύμφωνα την huffingtonpost.gr, που επικαλείται συνέντευξη της Ντέιντρε, στο Newsweek.

«Ο Ντέιβ ήταν υπέροχος με τα παιδιά, άφηνε την 4χρονη κόρη μας να ζωγραφίζει χαμογελαστές φατσούλες στα γόνατά του και έφτιαχνε το ποδήλατο του γιου μας. Έφτιαχνε διάφορα πράγματα στο σπίτι μας για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Εγκατέστησε ακόμη και μια ράμπα στην κουζίνα μας για το αναπηρικό αμαξίδιο του Μπομπ» είπε.
Όσο και αν ανησυχούσε η Φέιγκαν για τα συναισθήματά της, ο Μπομπ δεν ζήλευε.

Το αντίθετο μάλιστα, ενθάρρυνε τα συναισθήματα της γυναίκας του. «O Ντέιβ είχε γίνει το προσωπικό μας αστείο με τον Μπομπ. Και εκείνος ήξερε ότι αν μπορούσα να αγαπήσω τον Μπομπ έτσι, θα μπορούσα να αγαπήσω και αυτόν έτσι. Και τώρα τον αγαπώ έτσι» ανέφερε.

Στις τελευταίες στιγμές του Μπομπ όλοι ήταν εκεί. Και ο Ντέιβ. Μάλιστα ο θάνατός του τους έφερε πιο κοντά. Σήμερα είναι παντρεμένοι 7 χρόνια και αχώριστοι εδώ και δέκα. «Ο Μπομπ ήταν ο πρώτος έρωτας της ζωής μου, ο Ντέιβ είναι ο δεύτερος», δήλωσε στο Newsweek.

in.gr

Βίκυ Καγιά: Επιβεβαίωσε πρώτη φορά τον καβγά με τον Γιώργο Καράβα

Κοζάνη: Οδηγούσε και ξαφνικά είδε ένα φίδι να κάθεται στη θέση του συνοδηγού