in , , ,

Καραβάτου – Η «καταπιεσμένη» Σκορδά, το τέλος με τον Κρατερό

Η όμορφη παρουσιάστρια γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και τη σχέση της με τους γονείς της που ήταν και οι δύο δάσκαλοι.

«Μεγάλωσα με παρέες δασκαλοπαίδια. Και είχαμε όλοι την ίδια ανατροφή που ήταν μία ζεστή ανατροφή με πολλά πρέπει. Έπρεπε να είμαστε αντάξιοι των γονιών μας. Μεγάλωσα με αυτό το “πρέπει”. Ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται σωστά. Ότι δεν πρέπει να γίνονται λάθη. Δεν ξέρω τι είναι εφηβεία, ούτε καμία επανάσταση έκανα».

«Θυμάμαι ο μπαμπάς μου όταν ήμουν παρουσιάστρια στο “Κους Κους” και μου είπε “άκου έχω τρομερό νέο και θα γίνουν εξετάσεις του ΑΣΕΠ για κάτι ωραίες θέσεις στο υπουργείο. Σαν να μην εμπιστευόταν το επάγγελμά μου, σαν να ήξερε αυτό που συμβαίνει ότι είναι ένας δύσκολος χώρος”».

«Δεν είναι ότι δεν με καμάρωνε απλά δεν του έκανε εντύπωση. Το περισσότερο που μου είπε είναι ότι “κάποτε ήσουν η κόρη του Καραβάτου και τώρα είμαι ο μπαμπάς της Καραβάτου. Δεν ήταν απορριπτικός ως προς εμένα αλλά είχε άλλα standards τη ζωή του».

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στο ξεκίνημά της στον χώρο της τηλεόρασης που όπως είπε, υπήρξε δύσκολο: «Τα βρήκα πολύ σκούρα στο ξεκίνημά μου στην τηλεόραση» είπε και συνέχισε: «Η τηλεόραση προέκυψε στο ραδιόφωνο όταν ήμουν με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο. Μας πήραν από το γραφείο του Λάκη Λαζόπουλου και νομίζαμε ότι μας έκαναν φάρσα».

Παίζοντας το παιχνίδι «δάγκωσε τη γλώσσα σου» η Κατερίνα σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα λέγοντας χαρακτηριστικά:«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα αλλά τα έχω ξεχάσει… Στενοχωριέμαι με την Ιωάννα Μαλέσκου, δεν μ’ αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα και να τον στοχοποιούν, όπως την Ιωάννα Μαλέσκου άσχετα άμα σ’ αρέσει ή αν είναι του στιλ σου. Δεν μ’ αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται… Έχουμε κάνει αφιέρωμα στη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή το #freefay γιατί είναι καταπιεσμένη, δεν μπορώ. Τη βλέπω που κοιτάει κάτω, που είναι ζορισμένη που θέλει να κάνει τα δικά της πράγματα όχι ότι δεν συμπαθώ τον Γιώργο αλλά την καταλαβαίνω 100%».

Όσο για το πώς είναι ως μητέρα για τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι από όλα σαν μαμά, ανάλογα με τη φάση μου. Πρέπει να είμαι αυστηρή, δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά ξέρουν ότι μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν. Θέλω να παίρνουν πολλή αγάπη, θέλω να αισθάνονται άνετα, δεν θέλω να τα έχω υπό περιορισμό. Θέλω να μεγαλώνουν ελεύθερα και ανεξάρτητα».

Επίσης, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι η Αέλιά της μπορεί να ασχοληθεί με την τηλεόραση ή το θέατρο όπως ο πατέρας της, όμως τόνισε ότι ο γιος της, ο Αρίωνας θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Τέλος, για τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη σχολίασε: «Έγινε με πολύ ωραίο τρόπο, το βάρος το αισθάνομαι με εμάς και τα παιδιά μας, όχι με τον κόσμο. Δεν μας ενόχλησε ο κόσμος καθόλου. Το είχα σκεφτεί και έλεγα θα με βλέπουν περίεργα; Αλλά όχι. Με τον Κρατερό δουλεύαμε 7 χρόνια μαζί. Ήμασταν σε μία κοινή εργασία, ήταν μία κοινή εικόνα».

Written by spiros Souliotis

Jennifer Lopez – Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ

“Τζάμπα ήρωες”. “Τζάμπα μάγκες”. “Τζαμπατζήδες”