in , ,

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τί έγινε ρε παιδιά σε αυτή τη πόλη? Σπύρος Μαρίνος Νιώθω ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ

Τί έγινε ρε παιδιά σε αυτή τη πόλη? Ξαφνικά άλλαξε η πλευρά του δίσκου και το yacht show είναι προσοδοφόρο ? Οχι κύριοι και κυρίες δεν είναι μόνο 1.100.000 ευρώ αυτό που φέρνει στην πόλη ,είναι κάτι πολύ περισσότερο που δεν μπορεί να μετρηθεί,αλλά ποτέ δεν θα το μάθετε….γιατί δεν είναι όλα χρήμα.

Οταν έφτυσα αίμα, κυριολεκτικά να σας πείσω και έντεχνα εσείς οι πολιτικοί αστέρες στρέψατε τους πάντες εναντίον μου αφού τα ειρωνικά σχόλια και οι αντιπαραθέσεις έδιναν και έπαιρναν,(τότε λέγατε την αλήθεια βέβαια για το ποιός το έφερε στο Ναύπλιο)ως πονηρούλιδες(σου λέει αν πετύχει το καρπώνομαι όλο εγώ,αν αποτύχει τα ρίχνουμε στο σακκο του μποξ,αναλώσιμος είναι),ήταν καλά?

Οταν είδατε το πόσο μπροστά και ανοδικά κινήθηκε με προσωπική και οικονομική θυσία(σας αρέσει δεν σας αρέσει έτσι είναι) βρήκατε τον τρόπο να με πριονίσετε γιατί έπρεπε να εισπράξετε εξόλοκλήρου τη δόξα που δεν σας αρνήθηκε κανείς.

Οταν είχα την αγωνία ανακοίνωσης του επόμενου σόου για την πόλη μας εσείς το μόνο που είχατε να πείτε ήταν:πάλι πρόλαβες πρώτος να ανακοινώσεις?

Ναι κύριοι,γιατί έκανα σαν μικρό παιδί(όπως κάνω και τώρα)γιατί ήταν ΔΙΚΑΙΩΣΗ για όσα εσείς δεν είδατε ποτέ πίσω από αυτό και κάτω από το κόκινο χαλί που με τόση άνεση πατάτε.

Οταν είδατε πόσο πρωτοποριακό ήταν και πόσο θετικά λειτουργούσε όλοι εσείς οι εξυπνάκιδες ,μόνιμα αρνητές κάθε καινούργιου,γυρίσατε την πλάκα του πικ απ

Μέχρι τότε λυσσάξατε (η σωστή λέξη) στην άρνηση και την ξερολίαση.

ΟΧΙ κύριοι δεν γνωρίζατε και δεν γνωρίζετε από θαλάσσιο τουρισμό. Βγείτε να πείτε μία φορά την αλήθεια,πως ένας τόσο δα μικρός δημόσιος στρατιωτικός υπάλληλος κινήθηκε πέρα από το ΄΄καθήκον΄΄ του,τον πριονίσατε από μέσα συνδυαστικά με εσάς τους απέξω και τώρα ΄΄προσκυνάτε΄΄ αυτό που πολεμούσατε με λύσσα και ασχετοσύνη και αυτόν που το δημιούργησε.

Για πείτε μου ΜΙΑ εκδήλωση από αυτές που εσείς τσαμπουνατε χρόνια να φέρνει τέτοια ποσά, τέτοια δυναμική,τέτοια διαφήμιση και τέτοια εικόνα στο τίποτα του λιμανιού σας.

Οταν σας έλεγα για επισκέψεις διασήμων,εσείς ως γνήσιοι λαϊκιστές τύπου αριστεροί αλλά με δεξιές τσέπες φωνάζατε για το δίκιο του εργάτη,την [δια ώρα που αναφερόσαστε στους Ωνάσιδες,στην Κάλας και τους λοιπούς που κάποτε ερχόταν στο Ναυπλιο με το κότερό τους.Οχι?Να παραδέχεστε αλήθειες.Θα πέιτε,ώπα ρε παλικάρι μόνο εσύ?Φυσικά όχι μόνο εγώ,αλλά ΕΝΑΣ το ξεκινά.

Το ότι σας κυνηγούσα να σας πείσω όλους θα το θυμάστε βέβαια και απλά εισέπραττα στα όρθια τη συναίνεσ’η σας.Οχι?

Τό ότι οι υπάλληλοι των εμπλεκόμενων φορέων εργάστηκαν με ζήλο δεν το αμφισβητεί κανείς(θα αναφερθώ και σε αυτό εκτενώς αργότερα όταν πλησιάζει το σόου),ότι κάποιοι έβαλαν τυπικές υπογραφούλες φυσικά και δεν αμφισβητείται.

Ηρθε η ώρα να ακουστεί η αλήθεια,τουλάχιστον οσον αφορά εμένα και την διαδρομή μου.

Νιώθω ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ γιατί προσφερα στην πόλη μου αυτό που η κάθε αλεπου δεν φτάνει και γιατί οι βολεψάκιδες, παρτάκιδες, αρχομανείς θα ξεμπροσταστούν,κυρίως αυτοί που συνετέλεσαν στην ανήθικη αποπομπή μου.

Για να δούμε τελικά ,πόσο αγαπούν την πόλη μας και πόσο κακό ή καλό έκαναν?ποιού τα συμφέροντα εξυπηρέτησαν? Ηρθατε δεύτεροι κι αυτό σας πονά,αυτό πλήρωσα.

Τώρα ξεχρεώνω…και όπως λέει ένας φίλος,

ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

Ηλεία: Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Πύργου άνδρας με μήλο στο πρωκτό

Μουντιάλ: Έμεινε ξύπνιος μια εβδομάδα για να δει τους αγώνες και έπαθε παράλυση στο πρόσωπο