in , ,

Ο Γιάννης Βαρδής σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του και τη σχέση τους

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες στη σχέση με τον πατέρα του, τη γνωριμία με τη σύζυγό του σε συναυλία, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, και την αγωγή για το τραγούδι της Πάολας.

«Δε βρήκα καμία δυσκολία στην καριέρα μου, ήμουν πολύ τυχερός, μου άνοιξαν όλες οι πόρτες. Για να φτάσω να είμαι τυχερός, έπρεπε να περάσω από “test drive” από τον πατέρα μου», παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε ότι: «Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος, πολύ δίκαιος και μου είχε πει ότι δε θα επέτρεπε να μπω στο χώρο αν δεν το άξιζα».

«Έχω διαβάσει σχόλια ότι είμαι κατώτερος του πατέρα μου, αλλά δε με απασχόλησε η σύγκριση, γιατί δεν είδα τον πατέρα μου ανταγωνιστικά», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Επίσης μίλησε και για τις δυσκολίες στη σχέση του με τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μετά από αρκετούς τσακωμούς, ο πατέρας μου μού είπε πως πίστευε ότι είμαστε όμοιοι, αλλά δεν είμαστε, και να μην πάρω τα ελαττώματά του. Από εκείνη την ημέρα όλα άλλαξαν», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο μουσικοσυνθέτης εξήγησε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος. Η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα».

Σχετικά με το αν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους, ο ίδιος είπε γελώντας: «Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας του γιου του, περιέγραψε: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

«Είναι συγκινητικό να φωνάζω το γιο μου με το όνομα “Αντώνης”. Είναι επίσης συγκινητικό που δέχτηκε ο Αντώνης ο Ρέμος να τον βαφτίσει», υπογράμμισε.

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την Πάολα.

Υπενθυμίζεται, ο ίδιος είχε καταθέσει αγωγή με την οποία ζητούσε 100.000€ από τους δημιουργούς του τραγουδιού «Περαστική», Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλου Σιγανού, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, το «Δεν τελειώσαμε» που έχει πει ο Νίκος Βέρτης.

«Έκανα αγωγή, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε μια σειρά, ήθελα να προστατεύσω το σπίτι του πατέρα μου», ανέφερε σχετικά.

Written by spiros Souliotis

15χρονος απείλησε με μαχαίρι δύο συνομήλικούς του

ΕΛΕΟΣ : Σκληρός εκτελεστής o Αλβανος MPASARAS … με βιτριόλι ? στο ΝΑΥΠΛΙΟ