in , , , , , ,

Στο κόκκινο η κόντρα Περιφέρειας και Δήμου Αργους Μυκηνών -Ζητάνε εξηγήσεις απο τον Νίκα

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Δήμου Αργους Μυκηνών και Περιφέρειας μετά την έμπνευση Μαλτέζου να χρεώσει την απένταξη του εργου του Μουσικού σχολείου στον Δημήτρη Καμπόσο Σήμερα μάλιστα ο Γιάννης Μαλτέζος αφού απέφυγε να απαντησει τόσο στον Δημήτρη Καμπόσο όσο και στον Πέτρο Τατούλη συνέχισε τις φραστικές επιθέσεις για να πάρει την απάντηση της παράταξης στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα ;
Δύο μέρες πέρασαν από την στιγμή που ο Γιάννης Μαλτέζος με την προβληματική πολιτική συμπεριφορά και την ανύπαρκτη πολιτική σκέψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημάρχου Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου. Στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο επικοινωνιακό έδαφος λόγω της απόσυρσής του από την θέση του Αντιπεριφεριφερειάρχη επέλεξε σαν στόχο τον Δήμαρχο της απόλυτης πλειοψηφίας. Τον Δήμαρχο που κάποια στιγμή τον ακολούθησε και αυτός αντιλαμβανόμενος την απόφαση της κοινωνίας να γυρίσει σελίδα.
Ο Δημήτρης Καμπόσος του έκανε την τιμή να τον διορίσει στην έμμισθη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ,και σήμερα τον βρίσκει τιμητή του για λίγες στιγμές προβολής… Το ύφος της ανακοίνωσής του, απλά επιβεβαιώνει την πολιτική του μικροπρέπεια. Το περιεχόμενο της επιστολής του την πολιτική του ανυπαρξία. Κάνει πώς δεν καταλαβαίνει αυτά που του απάντησε τοσο ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος όσο και ο τέως Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.Πολιτικά αγνώμων κάνει επίδειξη αλαζονείας όταν δεν έχει βρει την λύση για να υλοποιηθεί το Μουσικό Σχολείο. Δεν κάνει καμία αναφορά γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρει το Μουσικό Σχολείο το οποίο χρησιμοποιεί, για να κάνει επικοινωνιακή πολιτική και ανούσιες επιθέσεις Τα χρήματα υπάρχουν, γιατί δεν προχωράτε την διαδικασία ;
Επειδή όμως στην ζωή και στην πολιτική υπάρχουν κόκκινες γραμμές αλλά και ηθικές αξίες είναι ώρα να πάρουμε μία και μοναδική απάντηση στο ερώτημα που βάζει ο Δημήτρης Καμπόσος που στήριξε με πείσμα και αφοσίωση την μάχη του Παναγιώτη Νίκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στηρίζει τις δηλώσεις του Γιάννη Μαλτέζου ;
Μήπως είναι ώρα να εγκαταλείψει την τακτική της εκκωφαντικής σιωπής του γιατί σε ένα χρόνο πρέπει να μιλήσει και ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών στην κοινωνία ;
Αν ο Παναγιώτης Νίκας δεν επιθυμεί την όξυνση των σχέσεων με τον Δήμο Αργους Μυκηνών και πιστεύει στην δημιουργία μέσα από στενή συνεργασία οφείλει να το αποδείξει. Ο υπονομευτής του Δήμου Αργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο άνθρωπος που δεν μπορεί να μας αναφέρει ούτε ένα έργο του, οφείλει να υποβάλλει την παραίτησή του γιατί είναι προφανής ο στόχος του.
Καληνύχτα Κε Μαλτέζο!
Αποτελείτε παρελθόν! Ξεκουραστείτε…
ΥΓ.
Όσο για το νεκροθάφτης του Άργους σου απαντάμε : Επειδή ξέρεις να μετράς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετρήσεις τα έργα μας:
Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Άργους 50 στρεμμάτων Χρυσό Βραβείο Best city Awards
Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος
Σχολείο Ινάχου
Σχολείο Κουτσοποδίου
Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους
Κοινωνικό Γυμναστήριο
ΙΕΚ Τουρισμού
Ξενώνας Αχλαδόκαμπου
7 γήπεδα μέχρι τώρα και ερχονται:
Σχέδιο πόλης Νοτίου Τμήματος Αποστραγγιστικό Νέας Κίου
Νέο Δημαρχείο
Αγροτική οδοποιία προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων!
Κλειστό Γυμναστήριο 1500 θέσεων
και τόσα άλλα που η εμπάθεια σου και η πολιτική σου σκοπιμότητα αποσιωπά!
Για ένα είμαστε σίγουροι…η καρέκλα σου στην Αντιπεριφερεια έχει φθαρεί όπως και η παρουσία σου στην πολιτική! Πες μας τώρα μισό έργο δικό σου!
Μαλτέζος
Η δήλωση Μαλτέζου που πυροδότησε νέο κύκλο έντασης μεταξύ Περιφέρειας και Αργούς είναι η ακόλουθη :
Το θέμα σε ό,τι αφορά το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας δεν είναι να καταλογίσουμε απλά ευθύνες σε αυτούς που επί δεκαετία δεν έπραξαν αυτό που έπρεπε. Όμως δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε όταν αυτοί που κατέχουν την εξουσία και έχουν την απόλυτη ευθύνη για την απένταξη του μουσικού σχολείου αντί να λουφάζουν βγαίνουν με κραυγές και κάνουν τους … κάμποσους.
Για το λόγο αυτό παραθέτω τα δημόσια έγγραφα από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι οι εξωφρενικά ανίκανοι, ποιοι είναι οι νεκροθάφτες του Άργους.
Παραθέτω το ενημερωτικό σημείωμα της Διαχειριστικής Αρχής, της Δημόσιας Υπηρεσίας, της μόνης υπόλογης απέναντι στην Ευρωπαϊκή ¨Ενωση, που είναι καταπέλτης.
Παραθέτω επίσης και όλη τη σχετική αλληλογραφία μεταξύ της Διαχειριστικής Αρχής και του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Τέλος, παραθέτω και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που αποφάσισε τη διάλυση της σύμβασης με τον εργολάβο.
Δεν ακούσαμε μια συγγνώμη όλους αυτούς τους μήνες από τους ανεύθυνους-υπεύθυνους προς τους γονείς, του μαθητές, τους ομογενείς- δωρητές. Αντιθέτως υπήρξε αποσιώπηση και προσπάθεια παραπλάνησης ακόμη και των ίδιων των δημοτικών τους συμβούλων.https://argolikianaptiksi.gr/

Written by admin

22χρονη Κατήγγειλε Πως Την Βίαζε Για Χρόνια Ο Πατέρας

Ξεκίνησε στο Ναύπλιο το διεθνές συνέδριο για τον Ιάννη Ξενάκη