27/04/2024
koutsompolanews.gr
Grammeli
MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκαλύπτει για την υγεία της: «Οριακά σας βλέπω, αλλά δεν σας αισθάνομαι»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως υπέστη αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να αναζητάει φαρμακείο για να προμηθευτεί αγωγή με κορτιζόνη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την κατάσταση της υγείας της και ένα επεισόδιο που αντιμετώπισε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως υπέστη αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να αναζητάει φαρμακείο για να προμηθευτεί αγωγή με κορτιζόνη. Μπορεί η ίδια να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο οι αισθήσεις της δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

«Εγώ οριακά σας βλέπω, αλλά δεν σας αισθάνομαι. Έχω τόση κορτιζόνη στο σώμα μου. Έπαθα αλλεργικό σοκ χθες το βράδυ. Δεν έφαγα αυγά, αλλά δε μπορούσα να σας απαντήσω, ότι δεν έφαγα αυγά. Ήμουν ένα τέρας χθες, έπαθα εξάνθημα, πρήστηκα, είχα τρομερή φαγούρα, έτρεχα στα φαρμακεία. Έχω φωτογραφίες, έχω δείξει πώς ήμουν, αλλά ντράπηκα να τις δημοσιοποιήσω στο γκρουπ», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το λιποθυμικό επεισόδιο στον αέρα
Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν χρόνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωινό μας και την ώρα που μιλούσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, άρχισε να μην αισθάνεται καθόλου καλά και ξαφνικά λιποθύμησε. Τότε, η Φαίη Σκορδά έτρεξε προς το μέρος της και για να μην πάρει περισσότερη έκταση το θέμα, έστρεψε την κάμερα προς τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που την περίμενε και άλλαξε θέμα.

«Παιδιά δεν αισθάνομαι καθόλου καλά», είχε πει η Αφροδίτη Γραμμέλη και λιποθύμησε.

Πήγη:www.newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η UEFA προειδοποιεί ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ – «Θα τιμωρηθείτε αν γίνει το παραμικρό»

Βόλος: Βρήκαν δεντρογαλιά μέσα στο σπίτι τους που είχε πλημμυρίσει από την κακοκαιρία

Γωγώ Γαρυφάλλου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Γιατί μωρό μου; Γιατί;»