27/07/2024
koutsompolanews.gr
Romelu Lukaku Roma Scaled E169 174734
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διευθυντής Ίντερ για Λουκάκου: «Οι συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Στη συμπεριφορά του Ρομέλου Λουκάκου το καλοκαίρι με τις διαπραγματεύσεις με την Ίντερ αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» ως αντίπαλος της Ίντερ φορώντας τη φανέλα της Ρόμα και γνώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο, εντός δοκιμασίες από τους φίλους των «νερατζούρι». Μάλιστα, ο Βέλγος φάνηκε να επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, καθώς ήταν αρνητικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και η ομάδα του ηττήθηκε στο τέλος με 1-0.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του Βέλγου στο μέρος που δοξάστηκε και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας το 2021, ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, μίλησε για την απαράδεκτη -όπως χαρακτήρισε- στάση του Λουκάκου στις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού.

«Οι συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν, αλλά ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει πάντα. Είναι απαράδεκτο αν κάποιος εξαφανιστεί και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα. Προσπάθησα να τον καλέσω, με τη συμφωνία με την Τσέλσι να καταρρέει στις 8 Ιουλίου», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Αουσίλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πανσερραϊκός: Ανοίγει και πάλι το γήπεδο – Οι όροι επαναλειτουργίας

Europa League, ΑΕΚ: Εκτός μόνο ο Στάνκοβιτς – Το πρόγραμμα με Μαρσέιγ

Στην UEFA η διοργάνωση της «Χρυσής Μπάλας» – Αλλάζει ο θεσμός ύστερα από 67 χρόνια