27/04/2024
koutsompolanews.gr
Triantafyllos M
MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Survivor: Οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι και απέκτησαν εκπομπή

Το ριάλιτι επιβίωσης χαρίζει αναγνωρισιμότητα στους συμμετέχοντες και καλές ευκαιρίες στη TV

Ο νέος κύκλος του «Survivor» είναι στον αέρα και επώνυμοι συρρέουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και η αναγνωρισιμότητα που
προσφέρει στους συμμετέχοντες όπως και οι ευκαιρίες.

Με μία αναδρομή στο παρελθόν, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν τη ζωή τους να αλλάζουν! Αρκετοί, μάλιστα, απέκτησαν δικές τους εκπομπές ή αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μικρή οθόνη όντας πάνελ.

Με αφορμή τη συμμετοχή του Ηλία Γκότση στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια, στο OPEN, με τίτλο «Next Please», θυμηθήκαμε παρόμοιες περιπτώσεις! Το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το 2017 συστήθηκε από τον πρώτο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ και γρήγορα έγινε αγαπητός. Επιστρέφοντας στην κανονική του ζωή, ξεκίνησε να ασχολείται με τα social media και την TV. Αρχικά στην εκπομπή «Εδώ» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το «Εδώ Survivor», αργότερα το «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Έπειτα από ένα μικρό break, ο Κωνσταντίνος επέστρεψε φέτος στο πλευρό της παρουσιάστριας στο «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA.

Την ίδια σεζόν, γνωρίσαμε και την Ειρήνη Κολλιδά. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια έκανε ένα πέρασμα από την τηλεόραση έχοντας τη δική της εκπομπή με τίτλο «It’s your life», στον ΣΚΑΪ. Mέσα από το φορμάτ οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε φορά έναν αγαπημένο γνωστό καλεσμένο να αποκαλύπτεται κάνοντας παράλληλα δραστηριότητες.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, γνωστός όχι μόνο από τον πρώτο κύκλο του «Survivor» αλλά και από το all star, αγαπά τις προκλήσεις, λατρεύει την περιπέτεια, θέλει να ταξιδέψει σε κάθε άκρη του πλανήτη και να ανακαλύψει τα πιο απίθανα μέρη. Γι’ αυτό ανέλαβε το τιμόνι της εκπομπής «Passenger» στο OPEN, που παρουσίασε πριν από κάποια χρόνια.

Ανήκει στην κατηγορία των παικτών που είδε το όνομά του να γίνεται no1 θέμα συζήτησης.

Ο Τριαντάφυλλος, που ήδη ήταν πολύ γνωστός, ξαναήρθε στο φως της επικαιρότητας και αποφάσισε να δοκιμάσει νέους επαγγελματικούς δρόμους. Έτσι, εκτός από το τραγούδι, ανέλαβε με μία ομάδα ανθρώπων το καλοκαιρινό μαγκαζίνο του OPEN ξεχωρίζοντας.

Πήγη:www.newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γκ. Χαρδούβελης: 5η καλύτερη στα ευρωπαϊκά stress test η Εθνική Τράπεζα

Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Φεύγει πικραμένη από την Ελλάδα με τον 17χρονο γιο της

«Σας χαιρετώ με σεβασμό» – Τα τελευταία λόγια του τούρκου βουλευτή πριν καταρρεύσει