28/04/2024
koutsompolanews.gr
765f7970 Mikroytsikos Lait
MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρούτσικος για Light: «Δεν τον εκτιμώ, μου είναι ένα τίποτα, αόρατος»

Super Κατερίνα: Η απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις για εκείνον, δεν θα έμενε ασχολίαστη και σήμερα.

Ο παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση και σίγουρα τα όσα είπε θα συζητηθούν και πάλι καθώς όπως είπε δεν τον εκτιμά καθόλου.

Θυμίζουμε ότι η απάντηση του τράπερ και κριτή του Fame Story ήταν η εξής:

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρόμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό».


«Τα κριτικάρισα γιατί είναι δημόσιος λόγος όχι επειδή έχω κάτι με τον Light. Αν είχε βγει σε μια δήλωσή του και έλεγε κάτι θα έβγαινα εγώ να το κριτικάρω; Μόνο εάν με ενδιέφερε ο Light.

Αντιπαράθεση θα ανοίξω μαζί του αν τον εκτιμώ και θέλω να τον χτυπήσω. Δεν τον εκτιμώ, μου είναι ένα τίποτα στην ουσία και δεν πρόκειται να αντιπαρατεθώ», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για εμένα, ιδεολογικά και σαν παρουσία και σαν έργο μου είναι αόρατος. Δεν υπάρχει για εμένα. Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο, δεν υπάρχει επίπεδο κοινό να μας ορίσει. Αυτά που λέει για εμένα ούτε που τα άκουσα».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει αυτά που λέω, από την ανυπαρξία λόγου που έχει ο Light», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εξομολόγηση του Σωτήρη Τσαφούλια για τα τέρατα στη ζωή μας

Έλενα Τοπαλίδου: Τα νέα καρέ από τη δεξίωση του γάμου, το τανγκό με τον γιο της και η αφιέρωση

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η διάγνωση του πατέρα μου ήταν 3 μήνες – Ο αδερφός μου έπαθε κατάθλιψη