27/04/2024
koutsompolanews.gr
Mikaelafotiadi Ndp 1 1200x739
MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: Ήταν πολύ επιθετικός, δεν έχω ιδέα ποιος ήταν

«Ήταν ένα άτομο. Κάποιος μου επιτέθηκε. Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα λίγο μαύρα. Συνήλθα μετά και έφυγα» περιγράφει η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η Μικαέλα Φωτιάδη παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και μίλησε για τον αδιανόητο ξυλοδαρμό της από κάποιον άγνωστο, όπως αναφέρει.

«Καλά δεν είμαι, πονάει πολύ το κεφάλι μου. Κάποιος με χτύπησε και δεν κατάλαβα καν τι συνέβη. Γίνανε όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ. Χτύπησα πολύ. Ήταν ένα άτομο. Κάποιος μου επιτέθηκε. Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα λίγο μαύρα. Συνήλθα μετά και έφυγα.

Όχι, δεν φοβήθηκα για αυτό και αντέδρασα. Και μετά απλά σκέφτηκα ότι κάτσε, δεν ξέρεις ποιος είναι, ένας άγνωστος άνθρωπος, άστο μην έχει… Ήταν πολύ επιθετικός. Δεν έχω ιδέα ποιος ήταν» είπε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη φανερά καταβεβλημένη.

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Πρέπει να πάω κάποια στιγμή και στο νοσοκομείο γιατί είναι κάτι επικίνδυνο το κεφάλι. Δεν θέλω να ανησυχώ τους δικούς μου και να βγαίνουν προς τα έξω διάφορα.

Είμαι εντάξει, πονάει το κεφάλι μου, είναι λογικό, χτύπησα… Προς το παρόν απλά θέλω να κοιμάμαι και να συνέλθω» κατέληξε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Πήγη:www.newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκάνδαλο βρετανικών ταχυδρομείων: Η κυβέρνηση φέρνει νόμο για ακύρωση των καταδικαστικών αποφάσεων

Λέκκας για σεισμό 5,1 Ρίχτερ στην Τουρκία: «Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι κύριος»

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην του Μπισμπίκη έκανε το χατίρι της μητέρας της στις 7,30 το πρωί!