27/04/2024
koutsompolanews.gr
Nikolaou22 1
MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κούλλης Νικολάου: Ήταν προγραμματισμένο κάπως να τελειώσει ο ρόλος του Ντάνου

“Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα” ομολογεί ο Κούλλης Νικολάου.

Τόσο στη νέα σειρά Famagusta όσο και στην… παλιά “Γη της ελιάς” αναφέρθηκε ο Κούλλης Νικολάου όταν τον συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο το πρωινό της Τετάρτης (07.02.2024).

“Στόχος μας πάντα σε μια δουλειά είναι να πετύχουμε το καλύτερο. Όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν στον αέρα τα επεισόδια, είναι ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο δεν εκφράζεται. Συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε κάτι το οποίο, ναι μεν το στοχεύσαμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος. Όσο περνάει όμως ο καιρός νομίζω ότι μεγαλώνει μέσα μας όπως μεγαλώνει ταυτόχρονα και η ευθύνη” υπογράμμισε αρχικά ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός.

“Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα τέταρτης σεζόν. Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα. Ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω.

Ο κύκλος του ρόλου δεν έχει κλείσει στον αέρα, κλείνει στην τρίτη σεζόν τελοσπάντων” πρόσθεσε ακόμα ο Κούλλης Νικολάου για το τέλος της συνεργασίας με τον νικητή του Survivor.

“Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο”.

Πηγή: http://www.newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Ανοίχτηκε η η διαθήκη της – Αυτοί είναι οι δυο νέοι κληρονόμοι

Πού και πότε θα γίνουν οι νέες φυλακές – Έργο 765 εκατ. ευρώ

Ζόζεφιν: Μιλά για τον έρωτά της με τον Νίνο και την καθημερινότητά τους