27/07/2024
koutsompolanews.gr
Kos
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κως: Ανατροπή στη δολοφονία 43χρονης – Βρέθηκε ο δολοφόνος – Ηταν φυλακή ο αθώος σύντροφός της

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας που ήταν και μητέρα τριών παιδιών το 2018 αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς, καθώς η έρευνα έδειξε ότι το παραμικρό αποτύπωμα δίπλα από το θύμα δεν ήταν δικό του αλλά άλλου άντρα.

Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στο έγκλημα στην Κω, και τον Ιούλιο του 2023 ήρθε η λύτρωση.

«Δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ θα ήθελα να καθαρίσω το όνομά μου. Των παιδιών μου, των δικών μου. Δεν είναι εύκολο πράγμα να σε λένε δολοφόνο. Τώρα που έμαθα τι έγινε, είναι δικαίωση. Κάθε χρόνο είχα δικαστήρια. Έχω καταστραφεί από κάθε άποψη. Έλεγα πως δεν είμαι δολοφόνος. Δεν νομίζω να είναι ρατσιστικό το θέμα, ήταν ένας φόνος», ανέφερε ο 54χρονος Γιάννης που είχε κατηγορηθεί για τη στυγερή δολοφονία μιας 43χρονης το 2014, ωστόσο αποδείχτηκε πως ήταν αθώος.

Ο 54χρονος Αλβανός μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA και ξέσπασε για την περιπέτεια που πέρασε, ωστόσο συνελήφθη στη Γερμανία ο πραγματικός δολοφόνος, ο οποίος ήταν ένας Πακιστανός.

«Επέστρεψα στο ίδιο εργοστάσιο που δούλευα», πρόσθεσε συγκινημένος ο 54χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε υποστεί και καρδιακά προβλήματα ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη – Τι αλλαγές φέρνει

Πού κινείται η ζήτηση για ταξίδια σε Ελλάδα από Ηνωμένο Βασίλειο

Στη Δ. Μακεδονία το πρώτο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ