27/07/2024
koutsompolanews.gr
4c59a008 62efee74 Itskalomira1
MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Άγιο Δομίνικο η Καλομοίρα έβαλε «στόχο»

Η συμπαρουσιάστρια του «I’m a celebrity get me out of here» απολαμβάνει την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο και κάνει τα ωραιότερα posts. Οι φωτογραφίες από την Καραϊβική και η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Καλομοίρα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του reality «I’m a celebrity get me out of here» στο οποίο βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

Πρόσφατα ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία τους παιδιά την επισκέφτηκαν και πόζαραν μαζί της στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντάς μας ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της showbiz.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ζουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και έχουν επιλέξει ως βάση τους την Washington.

H Καλομοίρα πιο ξανθιά από ποτέ

H δημοφιλής τραγουδίστρια απολαμβάνει στο έπακρο το νέο της ρόλο και την παραμονή στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, ποζάροντας διαρκώς στα πιο Instagrammable σημεία της περιοχής.

Πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο η Καλομοίρα απέκτησε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό look. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο κούρεμα σε ξανθιά πλατινέ απόχρωση που αποκάλυψε στο φετινό MadWalk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άλκηστις Ζιρώ: «Αποχώρησα από παράσταση επειδή συνάδελφος αντιμετώπισε κακοποιητική συμπεριφορά»

Τα κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά #ootd του φθινοπώρου

Παλλήνη: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι – Χτύπησαν τον ιδιοκτήτη που τους έπιασε επ’ αυτοφώρω