27/07/2024
koutsompolanews.gr
Peripoliko
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αίγιο: Μυστήριο με το ανήλικο «βαποράκι» – Πού εστιάζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Αίγιο: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στην σύλληψη του ανήλικου διακινητή ναρκωτικών

Μαθητής Λυκείου είναι ο 16χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, όπως αποκάλυψε χθες Τρίτη 7/11/2023, η «Πελοπόννησος», σε αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας. Στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 900 γρ. κάνναβης και 34 γρ. κοκαΐνης.

Η επ’ αυτοφώρω σύλληψή του έγινε στη θέση «Φωνησκαριά» Αιγίου και ενώ είχε μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας σε «καβάτζα» σε δύσβατη ορεινή περιοχή για να παραλάβει τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Χθες το πρωί, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ακόμα νεαρά άτομα -18 και 21 ετών- που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» αναζητούνται δύο ακόμα, μεταξύ των οποίων, ο «αρχηγός» του κυκλώματος.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων, ο εισαγγελέας Αιγίου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν χθες, άσκησε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιγιάλεια. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και θ’ απολογηθούν αύριο Πέμπτη.

Ο Ακης Θεοδωρακόπουλος, δικηγόρος του 16χρονου και ενός ακόμα ατόμου, μιλώντας στην «Π» δήλωσε πως οι εντολείς του αρνούνται τις κατηγορίες όπως αυτές τους αποδίδονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι θα είναι το νέο iPhone 15 της Apple

Κασσελάκης: «Δεν θα αφήσω κανέναν να τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ» – Τι είπε για Αχτσιόγλου και «Ομπρέλα»

Βουλή: Τρίτη ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού με ομιλίες υπουργών