27/07/2024
koutsompolanews.gr
Almeida Syn
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Πίστη για νίκη από Αλμέιδα – Χωρίς Ρονζιέ και Ομπαμεγιάνγκ οι Γάλλοι

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ και τον σεβασμό που κέρδισε η ομάδα του με τις έως τώρα εμφανίσεις της στον όμιλο του Europa League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μαρσέιγ στην OPAP Arena (9/11, 22:00) με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση από τους ομίλους του Europa League.

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του η αλλαγή στον τρόπο που τη βλέπουν οι αντίπαλοι και ο σεβασμός που της δείχνουν πλέον, ενώ τόνισε ότι εκείνος και οι παίκτες του έχουν τεράστια επιθυμία να προχωρήσουν στην Ευρώπη.

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει περισσότερο η ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε κάθε ενέργεια. Ένα πλάγιο, ένα build-up, μια πίεση. Να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να αναπτυχθεί εύκολα. Είναι πολλά που πρέπει να προσέξουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στη Μαρσέιγ».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει στην OPAP Arena στην Ευρώπη: «Εμείς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Φυσικά και έχουμε την όρεξη. Έχουμε τη διάθεση να κάνουμε ένα καλό ματς. Να τελειώσει το ματς με νίκη. Από τη μια πλευρά θα ήταν αυτή η νίκη που δεν έχουμε πάρει στο γήπεδο μας, αλλά και για τη θέση μας στο γκρουπ. Αν σκεφτόμαστε έτσι ξεφεύγουμε και δεν σκεφτόμαστε αποκλειστικά τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι σε κάποια ματς τα πήγαμε καλά και αν βασιστούμε σε αυτά τότε μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Μαρσέιγ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλος η καθημερινή σειρά για τον Αυγουστίδη μετά τον Σασμό: «Θα κρατήσω μία απόσταση»

Ουκρανία: Στρατιώτες προτρέπουν τη Δύση για αποστολή περισσότερων όπλων ώστε να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές επιθέσεις

Η Κομισιόν εκταμίευσε πληρωμές στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας