27/07/2024
koutsompolanews.gr
Lianos Survivor
MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λιανός: Στον Άγιο Δομίνικο με την μικρή Βαλέρια: «Να δούμε τι γλώσσα θα μιλάμε όλοι όταν γυρίσουμε»

Για το Survivor αλλά και την απόφαση να πάνε μαζί του στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός του και η κόρη τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Λιανός.

«Το μόνο που μου λείπει πραγματικά όταν φεύγω για Άγιο Δομίνικο είναι τα παιδιά μου. Έπειτα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε ένα πιο ήρεμο τρόπο ζωής. Στο νησί το πρόγραμμά μας έχει τη δουλειά και μετά την χαλάρωση σε ένα περιβάλλον, όντως χαλαρωτικό. Οπότε δεν σου κρύβω ότι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα με πιάνει μια μικρή αγοραφοβία πλέον, νιώθω περίεργα», είπε και συνέχισε:

Image

«Η Κωνσταντίνα και η Βαλέρια (σ.σ. η μικρότερη κόρη του) έρχονται μαζί μου γιατί ευτυχώς το επιτρέπει η ηλικία. Όταν ξεκινήσει νηπιαγωγείο δεν θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Φέτος ήταν σε παιδικό σταθμό και κόλλησε πέντε φορές ίωση σε δύο μήνες, δεν πήγε πολύ καλά και το ζήσαμε έντονα αυτό».

Image 1

«Στο νησί έχουμε βρει έναν χώρο που απασχολούνται δημιουργικά παιδιά της ηλικίας της από τριών ετών για να έχει παρέα. Βέβαια εκεί μιλούν Αγγλικά και Ισπανικά. Ήδη μιλάει Αγγλικά με τα μεγαλύτερα αδέλφια της που τα έχουν ως δεύτερη γλώσσα. Τα Ισπανικά θα είναι μια πρόκληση. Να δούμε τι γλώσσα θα μιλάμε όλοι όταν γυρίσουμε»

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου για τις επιθέσεις στην Ερυθρά Θάλασσα: Σχεδόν 200.000 κοντέινερ δεν έχουν έρθει στον Πειραιά λόγω του αποκλεισμού του Σουέζ

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποχαιρέτησε το Milky Way με την κόρη της

“Επικός” Σάκης Ρουβάς: Με ξανθιά περούκα μοιράζει στον δρόμο φυλλάδια στους περαστικούς