22/06/2024
koutsompolanews.gr
303f5c52 Gardelis
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σταμάτης Γαρδέλης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό- Νοσηλεύεται στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί

Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος εδώ και μια βδομάδα νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα, On Time ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Η εφημερίδα εξασφάλισε μία φωτογραφία του Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”».

H Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Αλκίνοο Μπουνιά και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε και με τον ίδιο τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες και εκνευρίστηκε λέγοντας: «Είχα μια προσωπική στιγμή με ένα φίλο να με ενισχύσει ψυχολογικά εδώ που βρίσκομαι και μου λες, Σάσα, για μια φωτογραφία που δεν έχω ιδέα;».

Ακολουθεί η συνομιλία της Σάσας Σταμάτη με τον Σταμάτη Γαρδέλη:

Κύριε Γαρδέλη, ισχύει ότι νοσηλεύεστε εδώ και μία εβδομάδα στο Α΄ Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί;

Ναι, ισχύει.

Συνέβη κάτι στη ζωή σας; Θέλετε να μας πείτε τι συνέβη;

Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα.

Δηλαδή;

Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω.

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο ίδιος τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιοκτησία την οποία, όπως έχει πει ο ηθοποιός κατά το παρελθόν, είχε αγοράσει κανονικά. Στη συνέχεια, όμως, η Πολεοδομία το χαρακτήρισε δασικό, με αποτέλεσμα να του επιβάλει πρόστιμο. Στο συγκεκριμένο σπίτι ο ηθοποιός έχει καταβάλει πολλή προσωπική εργασία και, όπως έχει πει, όλες οι κατασκευές έχουν γίνει από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα αυτά είναι προς κατεδάφιση και την ίδια στιγμή ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Γι’ αυτό και έχουν βγάλει το σπίτι του στον Νέο Κόσμο σε πλειστηριασμό.

Τη στιγμή, όμως, που κινδυνεύει να χάσει τα πάντα και να βρεθεί στο δρόμο, όπως έχει πει, ο ίδιος έχει αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης. «Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ… Έχω έρθει εδώ και δεκαπέντε χρόνια και το χτίζω λιθαράκι λιθαράκι. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Με κοροϊδέψανε, έτρεχα στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Έχεις ένα όνειρο και έγινε εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο, γιατί πάω συνέχεια στα δικαστήρια» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του παλαιότερα.

«Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω τον κόπο μου και το χρόνο που έχω δώσει. Το χρέος από 45.000 έφτασε 80.000, του χρόνου θα γίνει 200.000, θα μου τα πάρουν όλα, θα με βάλουν και φυλακή. Είμαι σε αδιέξοδο» είχε αναφέρει πρόσφατα ο Σταμάτης Γαρδέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η.Β: Σφοδρές επικρίσεις των Εργατικών στον Ρ. Σούνακ, για τα γλυπτά του Παρθενώνα, δια στόματος του σκιώδη υπουργού Στιβ Ριντ

Πότε τελειώνουν τα ριάλιτι σόου του πρώτου μισού της χρονιάς