27/07/2024
koutsompolanews.gr
1f7b1aae5c694a8085e78eb8202a2d42
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΟΔΑ

Τα κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά #ootd του φθινοπώρου

Μία από τις συμβουλές μόδας που ακολουθούσε πιστά η Gabrielle Chanel και που πρότεινε στις γυναίκες που επέλεγαν να φορούν τις δημιουργίες της ήταν κάθε φορά που ετοιμάζονται να αποχωρίσουν από το σπίτι, να ελέγχουν την εμφάνισή τους και να αφαιρούν ένα στοιχείο. Κάπως έτσι πίστευε πως θα επιτευχθεί η στιλιστική αρμονία. Η ίδια η Coco ωστόσο ήταν λάτρης των κοσμημάτων και μάλιστα δεν προτιμούσε τα διαμάντια πολλών καρατίων, αλλά πολύ περισσότερο τα faux bijoux, τα οποία μας σύστησε και προέτρεπε τις γυναίκες να φορούν. Συνδυάζοντας λοιπόν τις δύο συμβουλές μόδας που αγαπούσε η Mademoiselle καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τα κοσμήματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού στιλ μας, αρκεί να τα φορέσουμε με σύνεση. 

Τα κοσμήματα λοιπόν λειτουργούν ως μέσο για να ομορφύνουμε μία εμφάνιση και να προσθέσουμε την απαραίτητη λάμψη που θα την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή. Συχνά μάλιστα είναι και ένα μέσο για να πειραματιστούμε με το ντύσιμό μας, να δοκιμάσουμε νέους στιλιστικούς συνδυασμούς, αλλά και να αναβαθμίσουμε ακόμα και ένα basic σύνολο. 

Φέτος το φθινόπωρο, μετά την πρώτη ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας τόσο με διαχρονικά staples όσο και με τάσεις που ταιριάζουν στην αισθητική σας, αξίζει να στρέψετε την προσοχή σας στα κοσμήματα που θα τελειοποιήσουν το αποτέλεσμα. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες, ένα ζευγάρι κρίκοι διακοσμημένοι με μικρά στρας, ένα κολιέ αλυσίδα ή ένα βραχιόλι με χάντρες σε έντονο χρώμα είναι μερικές από τις επιλογές που αξίζουν την προσοχή σας. 

Extra Tip: Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στο ντύσιμό σας, προτείνουμε να αφήσετε πίσω σας το στιλιστικό κλισέ που υποστήριζε ότι το χρυσό και το ασημί μέταλλο δεν συνδυάζεται. Αντιθέτως, μπορείτε να φορέσετε μαζί για ένα ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα.  

Editor’s Picks

Κολιέ 

Οβάλ σκουλαρίκια

Βραχιόλι

Image 2

Σκουλαρίκια με πέρλες 

Κολιέ Monies 

Σκουλαρίκια κρίκοι 

Image 1

Σκουλαρίκια 

Βραχιόλι 

Κολιέ αλυσίδα σε συνδυασμό με στρας 

Image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο λογιστές γυρνάνε από επαγγελματικό ταξίδι…

Υφ. Δικαιοσύνης: Πιθανή η παράταση των μέτρων αν δεν υπάρξει συμμόρφωση από τις ΠΑΕ – Δεν τηρήθηκαν τα συμφωνημένα

Η Χρουσαλά στο ίδιο πάρτι με τον DiCaprio αλλά κάποια άλλη φωτογραφία μαγνήτισε τα βλέμματα